Violinspelning

I kväll stod det violinspelning på schemat. Jessica kom hit och hälsade på så vi spelade lite duetter och annat roligt tillsammans på fiolerna. Väldigt trevligt. Vi kom fram till att vi måste sätta ihop en repertoar. Men om man tänker på vår flitighet kan det dröja en stund innan den kommer.

Nu har jag skrivit klart min filmrecension och nu återstår det att gå och lägga sig, för jag är riktigt trött..Beror kanske på alla prov och dylikt som finns inskrivna i kalendern. Men i alla fall..
God natt!


Bild från Google

Lite smått och gott

Slut på jobb sör min del. Men ännu har jag skolan kvar.

I måndadgs var jag på Marthornas julfest och spelade lite fiol för dem. Det är alltid lika roligt. Dessutom överraskade vi med att ha ett litet luciatåg sådär oanmält.

I går kväll bakade jag lussekatter, bara en dag för sent, men de är lika goda i alla fall. bara jag inte äter upp dem allt för fort..

Nu har jag alltså bara resten kvar. Skoljobbet är jag nästan beredd på att ge upp fastän det nu bara är en vecka kvar, jag vill inte alls tvätta kläderna som jag behöver när vi ska till Sverige nästa vecka och ja är bara allmänt nere. Tror att jag seriöst behöver en läng paus från allt NU! NZ kanske?


Bilden från Google

Vårt land



Idag firar vi vår självständighetsdag. Jag är stolt över att vara finlandare och få fira just idag. Dagen har som vanligt firats med att baka pepparkakor, men först tog jag mig en tur i skogen för att samla lingonris till en dörrkrans. Nu kan man ju bara hoppas den blir bra.

Trevlig Självständighetsbal!

RSS 2.0