Övning

Vi hade orkesterövniong i kväll. Hade inte alls lust att åka på övning idag, men jag tog mig dit i alla fall. Så nu har jag varit på min första övning för detta år, och har två kvar innan resan som börjar på lördag morgon. Det ska i alla fall bli roligt..

Hem hemma igen

I går kväll kom jag hem till mitt kära Närpes. Sorgligt att lämna Nz men samtidigt skönt att vara hemma.

Nu gäller det alltså bara att få ordning på sitt liv ige, vilket bl.a. innefattar att hitta alla kläder och framför allt städa upp alla kläder som jag återfann i morse (visste inte att det fanns så mycket i min garderob).

Senare idag ska vi väl kanske åka till en marknad, så nu börjar man riktigt känna av sommaren. Ok, det hjälpe ju också att man kunde gå utomhus klockan tolv senaste natt i bara en tunn sommarklänning, härliga tider..

Väntan


En till dålig bakgrund bild

Ja då sitter man här dagen före avfärd och väntar. Vad väntar vi på då? Inte att åka härifrån inte, men på att musiken jag kopierar ska bli klar, att sidorna ska ladda fortare, att man ska hitta orken att gå och hitta något att äta. Jag är kall, har packat ner mina tofflor plus att jag skulle behöva åka till mataffären och skaffa något gott. (säger inte vad, ni får väl kanske se senare...) Huvudvärk har jag också, kanske på grund av kölden. Trodde inte jag skulle säga detta, men jag ser fram emot sommarvärmen i Finland....

Nu > mat!

Dålig bakgrundFick lite avskedspresenter idag. En kokbok ( Wohoo!) och en "hip-flask".. Med lite innehåll... Bara det att jag måste tömma den innan flyget på fredag morgon....


Cat Nip

Känner mig övergiven

Alla har övergivit mig. Eller i alla fall känns det så.

Mother Courage blev det inget av idag, eftersom största delen av medverkande jobbar en dag som denna. Så dit for den planen. Sedan hoppades jag kunna möta upp med mina vänner efter Mother Courage, men jag har inte alls hört från någon av dem sedan jag skickade och frågade. Jag skickade ett SMS till en av mina bästa vänner i morse och har fortfarande inte fått svar på det, så jag antar att hon jobbar, annars är jag övergiven. Jag skickade till min lärare för en stunde sedan och har fortfarande inte fått svar, och hon har alltid telefonen nära till hands.

Så nu finns det bara två alternativ (i alla fall i min värld): Antingen har de alla övergivit mig (inte troligt) eller så har de alla gått ihop och fixat något roligt att göra, kanske i morgon (mycket trevligare tanke).
Jag vet att jag ska ut med Kendall i morgon, så då är det i alla fall inte så riktigt tråkigt då i alla fall.

Nu ska jag fortsätta min tröstätning av inte så god choklad (saknar finska Fazer blå, i stort sett alla som kom hit senast är menade som presenter).


Saknar


Måste duga...

(bilder från Google)

Hemma men ändå inte

På flera olika vis. Jag är hemma från Sydön, men ännu inte hemma i Finland. Jag är hemma i Dalefield, men inte i det rum som har varit mitt det senaste året.

Jo, jag blev alltså utflyttad från mitt rum medan jag var på resa. Varför? Det skulle städas tills nästa flicka kommer hit. Så ja, nu sitter jag i en säng som är min, men ändå inte. Jag har en hel hög med saker framför mig som ska behöva packas ner i en låda jag inte har. Jag skulloe behöva försöka ordna en sista träff med alla mina vänner i kväll, men jag vet inte om jag orkar. Jag skulle behöva repetera mina repliker, men manuset är nerpackat i den enda lådan jag faktiskt har... Problem.

Jag har i alla fall lite bilder att dela med mig av från sydön... Jag tog över 1000 bilder men ni ska få se 5 av dem..

Nehepp, min dator ville tydligen inte att ni skulle få se några bilder idag. Tja, de kommer väl kanske upp senare i stället..

Yep

Sitter i ett bibliotek och vantar pa bussen... ganska trakigt har om man inte har bil.. Note to self: ta bil nasta gang ja kommer hit...

I'm on South Island!

Jepp, jag sitter för tillfället i hostelrummet i Christshurch och vilar upp mig inför kvällen. Vad vi ska göra vet vi inte, men vi funderar på att gå på bio igen. I går var vi och tittade på Eclipse, inte så dålig film faktiskt. I kväll ska vi till en japansk restaurang (hur ska detta gå, måste jag prova någonting nytt?).

Idag har vi tittat på katedralen, varit upp i gondolan och checkat in butikerna. Tyvärr stängde största delen mellan tre och fyra, vilket vi tyckte var dåligt för dem eftersom det var flera personer ute ännu klockan fem.

I morgon fortsätter vi vår resa till Greymouth, så vi får väl se hur det går. Nu ska jag avsluta detta röriga inlägg, jag vet inte om någon hängde med i svängarna, men det gör inget, jag har i alla fall försökt att uppdatera läget. Heippa!

RSS 2.0