Ledig kväll

Vilken kommer att spenderas med läxor... Nice... Not. Men kanske hinner jag speta dit lite film också. Jag hade tittat lite fel i kalendern och trodde att jag skulle på revyövning i kväll, men det visade sig vara nästa vecka. nåja, man behöver lite mera ledigt ibland....

Nu: mat!

Jobb

Ja, som så många andra har jag börjat jobba på Dermoshop i Korsnäs. Detta betyder att jag inte har haft tid att skriva, har egentligen inte haft tid för annat än skolan och jobbet för att vara helt ärlig. Därför trot jag att jag kommer att uppdatera RIKTIGT lite den kommande månaden, så förvänta er inget nytt från mig förrän 18 december. Men man vet aldrig, det kan komma upp något litet guldkorn här.Trevlig lillajul alla glada!

Det är lite mycket nu

så jag hinner inte riktigt med här. Ha överseende så ska vi se när det påbörjas igen....

Stress

Proven är i alla fall över för denna gång, men i kväll har jag hygienpasstenten kvar. Hoppas det går vägen eftersom det annars kostar mig 70 € till att få det. Vill verkligen inte betala en extra gång. jag antar att jag måste läsa igenom pappren en gång till i fall det skulle fastna någonting i mitt huvud.

Lycka till till mig...

Tycker inte om att läsa på prov

Provveckan är här igen. Det betyder att man spenderar en del av dagen i skolan, den andra delen med att läsa på provet till följande dag och den sista (och kortaste) delen sover man. Jag sitter här och är riktigt trött efter en dag emd fysik. Har läst sisådär en 6 timmar på det idag. Jag har nog aldrig läst så mycket till ett prov förut. Dessutom kom jag på att jag kommer att få dåligt i det när jag gjorde testprovet nu i kväll. Så kan det gå.

Här är en söt liten snutt som jag hittade på Johannas bloggIt's just so cute!

Moccarutor

Jag har bakat moccarutor. Dem ska ettornas föräldrar få festa på imorgo medan jag sitter på hygienpasslektion. Hur ska man hinna med läxorna då tro? Det får framtiden utvisa...

RSS 2.0