På äventyr i Närpes

Allt kan hända på småvägarna i Närpes. Man kan åka vilse, köra för fort, komma ut på ett helt annat ställe än förväntat, komma fram till att vägens hastighetsbägränsning är alltför hög för vägens skick eller helt enkelt bara köra av vägen för att den är allt för smäl när man får möte.
Just det sista hände oss en kväll när vi fick möte. Först kände vi inte av det, utan det var först när framhjulen tappade greppet vi märkte av någonting. Då var det liksom lite för sent att göra något åt det eftersom bilen vi körde var franhjulsdriven. Då blev det bara gör jänget att stiga ur bilen och försöka skuffa på så att vi skulle komma därifrån. Efter mycket skrattande kom vi dock fram till att vi inte skulle klara av vår uppgift. Då blev det att börja fundera över vad vi skulle göra till nästa.
Vi hade väldigt bra tur den där kvällen, eftersom det råkade vara relativt mycket trafik på den vägen just den tiden när vi satt fast där. Ett hjälpsamt par kom till sist och drog loss oss ur diket, vilket var väldigt snällt. Annars hade vi väl kanske suttit fast där ute än idag. Man vet aldrig vad som kan hända har i Närpes.


Så kan det gå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Det är alltid trevligt med lite kommentarer, lämna gärna en efter dig innan du går

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback