Inget nytt

Jag har egentligen ingenting nytt att komma med. Dagarna går åt till att vara i skolan eller läsa, koka, äta, diska och vila. I bakhuvudet har man alltid de nya goda vännerna musklerna, benen, nerverna, arterierna, venerna och lymfkärlen. Allt som ska in i minnet innan 11 juni. så gäller det ju förstås att det kommer fram då på examen också. Urvalsprovet till Finland närmar sig också, så det skulle man behöva hinna läsa på där emellan allt annat.

Det som är bra här är i alla fall att vi har vår. Det har regnat de senaste dagarna så nu är all snö borta. Så nu vet ni det.

Fundering

Så sitter jag här, helt lugnt i min ensamhet och funderar över urvalsprovsfrågorna, när jag tittar ut och konstaterar att det regnar. Jag tror det är första gången jag har märkt av regn här i Danmark, hittills har det bara snöat(och så haglade det lite i går kväll). Snön har förrensten nästan helt smält bort härifrån, så vill ni ha vår får ni komma hit.

Kaffe

Jag var nyss och handlade nytt kaffe. Det är ljust...mot vad jag är van vid. Men det doftar gott! Förmiddagens kaffepaus är den bästa!

Torsdag kväll

Ikväll firas avklarad och godkänd filosofiexamen med Ben&Jerrys och New Girl (samt en dålig webcam bild).

Ser dessutom fram emot i morgon när vi ska ner i källaren och titta på våtpreparaten!

RSS 2.0