Hitsche som va in så bra kvield..

Vi hade Cultural Awards i skolan i kväll, vilket betydde en kväll full med prisutdelningar och bra program. Jag njöt av hela programmet (nästan; jag spelade där själv också :P) och ville egentligen inte att kvällen skulle sluta. Precis som alla andra roligheter slutade också denna kväll, med en bra avslutning i skolan. Efteråt gick jag ut till bilen där Corinna och Julia väntade. De sa ingenting om programmet.
När vi kom hem diskuterade jag programmet med Mal. Julia satt bredvid och "lyssnade" och inflikade sina komentarer. Hon tyckte att det var jättetråkigt, helt okej för hon satt bara i publiken. Saken jag blev upprörd över var att hon sa att jag inte spelade bra alls! Jag skulle vilja se hennee göra det bättre! Okej, hon har spelat dragspel i 10 år och är bra på det, på dragspel är det i alla fall enkelt att få en ren ton, fiol är helt annorlunda!! Hon fattar inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu ska jag försöka skriva dagbok, om de senaste dagarna eftersom jag inte riktigt har haft tid till det, och försöka lugna ner mig så jag kan sova. Sov sött allihopa!

I-landsproblem

Jag har kommit fram till vad mina största I-landsproblem är. (Stavar man I-land sådär??:S) Mina problem är i alla fall:
  1. Julias solbränna - hon var med en kopis och solade i går med ett väldigt rött och brännande resultat...vilket hon inte låter någon glömma..
  2. Julklappar - Vad ska man köpa till alla ??? :S
  3. Diska - varför uppfann de en diskmaskin om man inte använder den??
  4. Inte ha tillräckligt med M&M (och annan choklad också naturligtvis)...Jag har lagt en gräns på mig själv, inte mera en 1 påse/vecka
  5. Måsta sitta i bussen ½ h till skolan och ½ h hem från skolan, sammanlagt 1 h/dag - tänk vad mycket annat roligt jag kunde göra på samma timme som jag spenderar i bussen nuförtiden, t.ex. sova längre på morgonen och vara uppe lite längre på kvällen. Det skulle antagligen lösa alla mina tidsproblem..
  6. Inte ha något färgat papper här och nu - origami är mycket roligare med färgar papper, helst skulle jag vilja ha riktigt origamipapper..
  7. Inte ha någon fest att se fram emot de närmsta veckorna - nu när Hugh och Ingrids pary är avklarat (det var det roligaste partyt hittills) har jag inget riktigt ungdomsparty att se fram emot innan Sarah och Alecia firar i slutet på december/början av januari
  8. Ha för "gammal" webbläsare - jag måste uppdatera webbläsaren innan jag kan ladda upp bilder på Facebook.. Not fun!!
Där har ni min lista på mina nuvarande I-landsproblem. Den blev ganska lång.. Vilka problem delar ni med mig? (det kan i alla fall inte vara nr 1 eftersom ni inte känner Julia :P)

Sitter i skolan och har som vanligt inget att gora

Just nu sitter jag i skolan, har engelska och de andra skriver sina uppsatser (jag har inte fatt uppgiften sa darfor gor jag den inte heller:P). Jag bestamde mig for att inte vara alltfor utanfor sa jag skriver har i stallet..
Jag har kommit fram till att engelska har ar trakigt.. Vi gor inte sa mycket intressant, och speciellt inte den har terminen. Allt vi gor ar repeterar infor examen, vilket i och for sig ar bra, men for mig som inte har gjirt lika mycket ar det grymt daligt. Vad ska man gora??
Jag har en nyhet fran idag: Jag kommer kanske att aka pa Mamma Mia konserten pa lordag!! :D Det kommer att kosta mig minst $100, men vafan, man maste ju nog kunna betala det!! Det ar ju bara 50 euro och det kostar det samma om jag skulle ga dar hemma ocksa.. Vad tycker ni? Aka eller inte aka? Jag har i alla fall bestamt mig, men vad skulle ni ha gjort?


Okej, jag tog bort lösenordsskyddet

Jag kom fram till att det inte kommer att bli så mycket avreagerande i alla fall, men om det kommer, snälla gå inte ut och tala om för hela världen vad jag har skrivit, det räcker med lite lugnande kommentarer eller liknande. Jag vill inte att alla ska veta om mina raseriutbrott.. :S Konstig typ det här, eller hur?? :P

Känner mig duktig

Idag känner jag mig riktigt duktig. Sedan jag kom hem från skolan har jag spelat på fiolen.. i ca 1 h.!! duktit va?? Jag kunde göra det tack vare att Julia hade farit hem till en kompis efter skolan och hon kommer att stanna sär över natten! Jippii!! Fri från henne i ca 20 timmar!! :D Härligt!

Medan jag spelade på min fiol tänkte jag lite bakåt i tiden, tiden medan jag fortfarande tog fiollektioner i Finland. Jag kom fram till att jag faktiskt saknar det, speciellt strax innan julen. Jag måste försöka börja på nytt när jag kommer hem.

Hjälp, jag har jättemycket planer på vad jag ska göra när jag kommer hem, men nästan inga på vad jag ska göra här. :S
När jag kommer hem ska jag:
  • Börja ta fiollektioner igen
  • Ta körkortet såklart
  • Börja gå ut på helgerna
  • Börja motionera (måste hitta något passligt att göra före skolan på morgnarna, man känner sig så bra efter en motionsrunda på morgonen)
  • Börja scouta igen
  • Fortsätta i orkestern
  • Fortsätta sjunga
  • Ta hand om mig själv (i form av spa-kvällar?)
Och inte att förglömma:
  • Minnas mitt utbytesår!!!
Hur ska jag minnas allt det här? Och hur ska jag hinna med allt?? Jag har ju skolan också och jag vill ju fortsätta läsa alla mina böcker!

Det blev ett ganska långt inlägg idag faktiskt. Jag är riktigt stolt över mig själv!! :D

Kort inlägg

Ja gåta bare skriv om dagens upptäckt i Azra stil (:P): Regn är vått! :P

sitter i skolan o har trakigt..

Dagens lilla text vaar itt so vacker me tanke po att ja je i skolan o kan itt byt tangentborde ti svensk fo taishe vavlan ti administratorer blockerar allt todde. Fnys!
Tack Evelina fo ditt mejl och aven alla andra (Azra :P) fo kommentarer!! :D Jag blir jatteglad! :D
Just nu har vi engelska o tajj som a vuri mie haile are rainskriver sina arbet, so ja har itt naa ti jier. :(
Siter just nu o funderar uvi kva man ska jier i kvield. Vi ska i alla fall laag uvi aina koen ti grannin, on ska far ti slakterie ot myonin :) Men resten oav kvieldin? Ga i duschin, forsok las en till bok (fast ja itt haar hon ja vill!), laag geografi (he gotar ja laag, ska va inlomna om moron :o). Forhoppningsvis taar e haila kvieldin.. Ja tvivlar men enta..
Nu tror ja att ja ska buri gaa. TACK! :D

Tack Azra!!

Me Julia je e betär å sembär dagar.. Idag a e åter vuri in betär dag... ja a itt vuri häim så mytchy :P

Dåliga händelser

Idag har vi haft en liten inte så rolig händelse.
Julia bestämde sig för att färga håret igen, helt onödigt. Mal och jag hade hoppats på att göra precis som Julia har klagat på på sista tiden, nämligen ha en familjekväll. Julia förstörde den idén. Mal gick i duschen, och medan han var där var maten klar. Jag satt i rummet och jobbade lite på min historia reasearch. Julia tänkte knappt säga till mig att det var mat och ingen hade sagt till Mal. När han kom ur duschen frågade han varför ingen hade talat om för honom att maten var klar och Corinna frågade honom någonting onödigt och sedan kastade hon hans mat till hundarna. Sedan tog hon sin tidning och sin handväska och for iväg någonstans, hon är inte hemma än och jag tror det är närmare två timmar sedan. Julia gick och stängde in sig i vårt rum helt utan orsak, och utan att äta upp som mat. När hon väl kom ut gick hon och färgade håret och hon har inte sagt ett enda ord till mig sedan. Just nu sitter hon i sin säng och gör någonting på datorn...

Det var allt för en liten tid. Jag kom just fram till att det här kommer säkert att vara en Julia klagoblogg.. :S Shit happens..

Okej, ny blogg för bara onödiga saker

Jag bestämde mig idag för att skapa en blogg dör jag kan skriva ner alla onödiga saker som jag inte vill skriva i den andra bloggen. Ganska smart va? Det andra som jag hoppas blir bra med den här bloggen är att jag inte behöver känna en press att jag MÅSTE uppdatera ofta, för det vill jag inte. Jag vill uppdatera när jag själv vill i min egen takt.
Jag undrar om jag kan göra den här bloggen lösenordsskyddad. Hoppas det. Jag måste utforska, och det nu!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0