Jag vet ni älskar mina listor

..så därför tänkte jag ge er ännu ett par stycken

Gjort de senaste dagarna:
  • Varit på filmkväll (vilken slutade i Kristinestad och på Teboil)
  • Kollat det vi gjöt
  • Läst lite
  • Gjort läxorna (På en lördag, är jag sjuk?)
  • Handlat tapeter (ska jag göra om igen? Nej, men min bror ska)
  • Virkat lite
Typ....

Idag återstår:
  • Ännu mera läxor + provläsning
  • Mera gjutning
  • kanske en film
Så, nu vet ni vad jag kommer att ha för mig. Ingenting intressant egentligen. Tänkte bara tt ni kanske ville veta.

Gooooooooooooooooooooood morning!

Då sitter vi har igen. Klockan är 5 före 8 och jag skulle behöva börja göra mig klar att åka till skolan. Jag har väl en full dag till, alltså inga håltimmar. Men det beror förstås på om jag orkar gå på musiken på eftermiddagen, jag har nämligen inte den kursen egentligen så det gör ingenting att jag inte går dit. Jag tycker bara att det är roligt så jag gör det i alla fall. Crazy? Ja.

Om ni undrar varför jag skriver så mycket onödigt beror det på att jag övar mig att flumma skriftligt. Det är faktiskt inte så lätt som man tror att flumma men fortfarande hålla sig till ämnet.

NU. Nu ska jag göra mig klar..

Här igen

Oj vad jag måste tycka om att skriva "igen" i rubrikerna. Jag tycker det är något som återkommer hela tiden.

Vad gör jag för tillfället? Sitter här i stolen med laptopen i famnen. Jag måste tillägga att den trängs med en katt som tyckte att det var hennes tur att sitta i min famn. Jag väntar (inte) på att klockan ska bli kvart före 6 så att jag kan åka på orkesterövning, väntar på att mamma ska komma hem och har fortfarande inte grattat min käre far på födelsedagen. Tårtan har jag i alla fall hämtat så alltid någonting.
Jag försöker fundera ut hur jag ska så ner en text kortad till 2200 tecken, i alla fall inte mer än 2330 tecken får där finnas och sist jag kollade hade jag 2401 utan rubrik. Pizza! 200 ord bort! Om jag inte lyckas med det måste jag i stället flumma lite till så att jag får 3300 tecken, men så mycket har jag inte att säga. Det skulle väl behöva skickas in idag också, men det hinner jag inte p.g.a. orkesterövning.


(Pizza har egentligen ingen som helst anknytning till texten, men eftersom ordet nämns en gång måste jag väl lägga in en bild, den är dock tagen från Google)

Vad händer över helgen? Halloween, vad ska man då göra? Idéer?

Inspiration

Äntligen har lite blogginspiration infunnit sig hos mig igen. Det hjälper alltså att titta runt lite och läsa andras bloggar. Fast idag tänkte jag i alla fall bara lägga upp en liten lista av vad som återstår att göra idag.

  • Skriva klart en intervju (har tyvärr skjutit upp det så långt det går men nu!)
  • Läsa läxorna (ett nödvändigt ont)
  • Zumba (tyckte det var ett tag sedan sist)
  • Förhoppningsvis hinna skriva en liten artikel om hur det var i NZ (en till sak som skjuts upp så ofta det bara går)
  • Kanske kolla film (man måste ju varva ner också efter allt slit, jag har förresten läst någonstans att man använder mindre hjärnceller när man tittar på TV än när man sover (Faktan är inte uppkollad, så lita inte till 100% till den), så finns det då något bättre sätt att koppla bort allting?)
  • Virka! Roligt tidsfördriv. Förhoppningsvis kommer det att bli någonting bra av alla lappar.
Tja, det var allt tror jag. Men om jag ska hinna måste man väl sätta igång, dessutom måste jag väl och handla lite mat för att överleva. Typiskt att man inte kan äta var annan dag som man klarade när man var liten..

Måste ha varit uttråkad

Just som jag satt här och virkade och kollade runt på lite andra bloggar upptäckte jag att jag inte hade uppdaterat på fyra veckor. För mig köndes det som om jag hade uppdaterat förra veckan. Så mycket har jag för mig numera. Jag hinner helt enkelt inte.
Då kom jag också fram till att jag måste ha varit lite uttråkad kvällstid medan jag var borta. Hur kom det sig annars att ajg kunde uppdatera flera gånger på en vecka? Nej, jag klagar inte, jag bara konstaterar. Så måste det helt enkelt ha varit.

Annars, min virkning, jag har ingen aning om vad det kommer att bli, det får framtiden och inspirationen utvisa. Nu ska jag fortsätta arbetet..

Ojdå, men saker har jag gjort

Jo, det var ju ett tag sedan sist. Men idag har det hänt saker. jag har varit på "Må bra dag" i Kristinestad. Det började klockan toi med ett Zumbapass. En ganska bra början på dagen tycker jag. Efter det blev det lite roligare, nämligen boxning. Riktigt roligt. Nästan så att man får lust att börja syssla med det. Kanske inte i alla fall.
Efter en lunchpaus började ett muskelstärkande pass, men vi var lite för trötta och styva för att gör alltihop så det blev mest till att ligga och prata. Sedan var det dags för showdance. Ganska trevligt. Vi fick i alla fall lära oss piruettgrunder och hoppgrunder.
Nu efter hela alltihop är man slut i kroppen. Vill bara slappa i soffan i kväll, så det tror jag att jag ska göra.

Förresten har jag nyss påbörjat ett nytt projekt:



Jag håller nämligen på att lära mig spela den här låten på pianot. Vi får vä lse hur det går, eller kanske bättre sagt, hur länge det tar. Det är annars en riktigt bra avslappningslåt.

jo, nu ska jag gå och göra ingenting.

RSS 2.0